Verkoop

Wil je volledig ontzorgd worden bij de verkoop van je eigendom en tegelijk het beste resultaat behalen? Laat dat nu net de specialiteit zijn van Alterimmo!

Onze aanpak
Onze sleutelwoorden zijn maatwerk en matchmaking. Geen verkoop zonder match tussen koper en pand en dat hebben we goed begrepen!

-Door persoonlijk te werk te gaan kunnen we de tijd nemen om alle partijen goed te informeren en grondig op te volgen.
-We maken actief gebruik van hedendaagse en innovatieve communicatiemiddelen.

Van publicatie tot bezichtiging en onderhandeling… door de juiste benadering en correcte begeleiding van kandidaat-kopers benutten we alle kansen op een match.

Persoonlijke aanpak en optimale service
Een professionele en tegelijk persoonlijke aanpak om de juiste 'match' te vinden tussen koper en (het pand van) verkoper is het visitekaartje bij uitstek van Alterimmo.

Onze 20-jarige vastgoedexpertise concretiseert zich in commercieel, juridisch en financieel advies waarmee we u ondersteunen om het beste resultaat te bereiken - bij aankoop, verkoop of een ander vastgoedproject.

Heb je vastgoedplannen? Contacteer ons voor vrijblijvend advies. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden om het potentieel van je eigendom te maximaliseren. Bij een vrijblijvend verkoopadvies met gratis schatting kan je alleen maar winnen.