Residentie Rossini

Dorpsstraat 89, 3550 Heusden-Zolder

 

Omschrijving

Residentie Rossini omvat 12 appartementen en is gelegen pal in het centrum van Zolder, in de onmiddellijke nabijheid van winkels, banken, supermarkt, bejaardenhuis, kerk, enz.
Het gebouw is opgetrokken in een klassieke, tijdloze stijl en in mooi contrasterende gevelstenen.
Residentie Rossini bestaat in totaal uit 12 appartementen, waarvan thans nog 2 gelijkvloerse (woon-)eenheden te koop staan.
Appartement nr. 10 is gelegen op het gelijkvloers, heeft een woonoppervlakte van 91 m2 + terras, 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste en hoogwaardig afgewerkte keuken (voorzien van werkblad uit composiet) en een dubbele autostandplaats aan de zijkant langs het appartement.
Appartement nr. 9 is gelegen op de hoek op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van ca. 86 m2. Dit appartement is thans in casco-staat, en kan aangekocht worden in de huidige staat, of volledig afgewerkt conform het lastenboek, op verzoek en naar keuze van de koper (vloeren, inrichting keuken en badkamer).
Deze bouweenheid kan bestemd worden als appartement, maar kan tevens dienst doen als kantoor- en/of praktijkruimte. Gezien de uiterst centrale ligging is deze laatste bestemming er interessant voor de vestiging van een dienstenbedrijf of vrij beroep.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
9 Appartement info op kantoor 2 - 86 m² - -

Gelijkvloers

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 10 Appartement info op kantoor 2 - 91 m² - -