Ons Team

Maatwerk en matchmaking, dat zijn onze sleutelwoorden. Samen gaan we 100% voor een totaalaanpak voor de verkoop van je eigendom of de realisatie van je vastgoedproject.

Verkoop van vastgoed is onze passie ... al 20 jaar lang!

Fabienne Kusters

Zaakvoerder - juriste - erkend schatter - vastgoedexperte
BIVnr 501.602
011 53 35 53
fabienne@alterimmo.be

John Vangelabbeek

Sales & Marketing
 
0485 55 50 89
john@alterimmo.be
 

 

Alterimmo is in 2003 opgericht door Fabienne Kusters. Fabienne kan bogen op een juridische loopbaan in de advocatuur, voornamelijk in de vastgoed- en bouwsector, en op een jarenlange commerciële ervaring als vastgoedmakelaar. Dankzij haar juridische achtergrond bekijkt zij de vastgoedsector vanuit een alternatieve invalshoek. En precies aan die andere kijk en aanpak heeft het kantoor haar doopnaam te danken: alter = latijn voor anders.

VACATURE

Ben jij ambitieus en ondernemend, met een passie voor vastgoed en een opleiding en/of ervaring in de vastgoedsector?

Ter versterking van het commercieel team is Alterimmo op zoek naar een gedreven en dynamische Real Estate Agent/Accountmanager (M/V) voor de verdere uitbouw en uitbreiding van haar vastgoedportefeuille en vastgoedactiviteiten (op zelfstandige basis mits BIVnr. of in vast dienstverband).

De ideale opportuniteit voor een enthousiaste ondernemer zonder drempelvrees die graag verder bouwt aan zijn/haar parcours binnen een gevestigde organisatie getekend door vakmanschap, creativiteit en commercialiteit. De nodige vooropleiding en/of werkervaring in het vastgoed is een must, tenzij dit ruimschoots gecompenseerd wordt door gelijkwaardige commerciële werkervaring en een stevige dosis interne motivatie en ondernemingszin!

Functie
Na een intensieve (bij-)scholing en opleiding (intern en extern) ben je mee verantwoordelijk voor prospectie, in- en verkoop van vastgoed evenals de verdere uitbouw van onze algemene verkoop-en marketingstrategie.

Tot je voornaamste uitdagingen behoren onder meer:
• Zonder drempelvrees op zoek gaan naar en contacten leggen met nieuwe prospecten en opdrachten (particulieren en vastgoedprofessionals): zowel via koude als warme prospectie voor verkoop (onder meer via gerichte netwerking)
• Kort, gericht en enthousiast opvolgen van nieuwe prospecten m.b.t. vastgoed in Limburg
• Onderbouwd en correct advies verlenen op maat van de klant
• Uitvoeren van een vakkundige en berekende waardebepaling (na intense opleiding)
• Deskundig onderhandelen en afsluiten van een verkoops- en/of verhuuropdracht
• Opstellen van een commercieel aantrekkelijke omschrijving en presentatie van de vastgoedportefeuille voor publiciteit en marketing
• Begeleiden van pandbezoeken met klanten
• Deskundige bemiddeling tot aan de verkoop
• Afronden van de verkopen en opvolging van de dossiers en de klanten tot aan de verkoopakte
• Commercieel opvolgen en goed beheren van de vastgoedportefeuille
• Opbouwen van lange-termijnrelaties met de klanten en het onderhouden van klantencontact
• Nauwe samenwerking met het team Uiteraard word je bij deze activiteiten en verantwoordelijkheden gesteund door de administratieve backoffice en je andere collega's!

Verloning
Aantrekkelijke basisverloning met extralegale voordelen (bij dienstverband). Vergoeding en voordelen zijn bespreekbaar en afhankelijk van de opleiding, werkervaring en het profiel van de sollicitant, alsook van het gewenste sociaal statuut (in dienstverband of zelfstandig met vereiste BIV-nummer)

Interesse?
Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief met C.V. en recente foto naar fabienne@alterimmo.be Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van ons salesteam.