Ons Team

Maatwerk en matchmaking, dat zijn onze sleutelwoorden. Samen gaan we 100% voor een totaalaanpak voor de verkoop van je eigendom of de realisatie van je vastgoedproject.

Verkoop van vastgoed is onze passie ... al meer dan 20 jaar!

Fabienne Kusters

Zaakvoerder - juriste - erkend schatter - vastgoedexperte
BIVnr 501.602
011 53 35 53

John Vangelabbeek

Sales & Marketing
 
011 53 35 53

Noémie Detry

Management Assistant
 
011 53 35 53

Martijn Van Samang

Vastgoedconsulent
BIVnr 514.425
011 53 35 53
 

 

Alterimmo is in 2003 opgericht door Fabienne Kusters. Fabienne kan bogen op een juridische loopbaan in de advocatuur, voornamelijk in de vastgoed- en bouwsector, en op een jarenlange commerciële ervaring als vastgoedmakelaar. Dankzij haar juridische achtergrond bekijkt zij de vastgoedsector vanuit een alternatieve invalshoek. En precies aan die andere kijk en aanpak heeft het kantoor haar doopnaam te danken: alter = latijn voor anders.

VACATURE COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT M/V/X

Wij zijn op zoek naar jou! Jij, ja jij!
Heb je zin om ons toffe commerciële team te vervoegen? Wil je je graag inzetten om onze kwalitatieve vastgoedportefeuille verder uit te breiden en een veelbelovende carrière uitbouwen?

Wij verwelkomen graag een commercieel vastgoedtalent met liefde voor ondernemen en een passie voor vastgoed. Voor ons is het een plus dat je creatief bent, enthousiast en sociaal vaardig. Jouw leergierigheid en dynamiek nemen we er met alle plezier bij!

Samen met het hele team gaan we voor maatwerk, matchmaking en een totaalaanpak. Enerzijds ga je eigenaars die verkoopplannen hebben proactief benaderen. Je maakt het verschil bij de klant door jouw kwalitatieve aanpak, een deskundige schatting van hun eigendom en de beproefde en gespecialiseerde aanpak van een kantoor met méér dan 20 jaar ervaring.
Verder ga je ook kandidaat-kopers begeleiden. Je verleent advies en volgt de geïnteresseerden verder op.

Professionele ervaring in de vastgoedmarkt of een vastgoedopleiding zijn een vereiste. BIV-erkenning is een pluspunt, doch geen vereiste.

Verloning?
Aantrekkelijke basisverloning met extra(-legale) voordelen in functie van behaalde objectieven en het profiel van de sollicitant. Sociaal statuut is bespreekbaar (in dienstverband of zelfstandig mét BIV-nr.)

Interesse?
Graag ontvangen wij van jou een creatieve en gemotiveerde sollicitatiebrief mét C.V. en recente foto via mail naar [email protected] (0496/68.75.44).

Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van ons salesteam?