Ons Team

Maatwerk en matchmaking, dat zijn onze sleutelwoorden. Samen gaan we 100% voor een totaalaanpak voor de verkoop van je eigendom of de realisatie van je vastgoedproject.

Verkoop van vastgoed is onze passie ... al 20 jaar lang!

Fabienne Kusters

Zaakvoerder - juriste - erkend schatter - vastgoedexperte
BIVnr 501.602
011 53 35 53

John Vangelabbeek

Sales & Marketing
 
011 53 35 53

Noémie Detry

Management Assistant
 
011 53 35 53

Martijn Van Samang

Vastgoedconsulent
BIVnr 514.425
011 53 35 53
 

 

Alterimmo is in 2003 opgericht door Fabienne Kusters. Fabienne kan bogen op een juridische loopbaan in de advocatuur, voornamelijk in de vastgoed- en bouwsector, en op een jarenlange commerciële ervaring als vastgoedmakelaar. Dankzij haar juridische achtergrond bekijkt zij de vastgoedsector vanuit een alternatieve invalshoek. En precies aan die andere kijk en aanpak heeft het kantoor haar doopnaam te danken: alter = latijn voor anders.

VACATURE

Ben jij ambitieus en ondernemend? Heb je ook een passie voor vastgoed en een degelijke opleiding of ervaring in de vastgoedsector?

Dan is dit misschien écht iets voor jou?

Ter versterking van het commerciële team zijn wij op zoek naar een gedreven en dynamische collega (M/V) voor de uitbouw en uitbreiding van onze vastgoedportefeuille en vastgoedactiviteiten in Limburg (op zelfstandige basis met BIVnr. of in vast dienstverband).
Dit is de ideale opportuniteit voor een enthousiaste ondernemer, die graag verder bouwt aan zijn/haar parcours samen met een gevestigde vastgoedspeler, gekend door vakmanschap, creativiteit en commercialiteit.

Welke functie?
Na een intensieve bijscholing/opleiding ben je (mee) verantwoordelijk voor prospectie, in- en verkoop van vastgoed, evenals voor de uitwerking van de algemene verkoop-en marketingstrategie.

Welke uitdagingen?
• Zonder drempelvrees op zoek gaan naar nieuwe verkoopopdrachten, zowel voor bestaand vastgoed, als voor nieuwbouw, zowel van particulieren als van andere vastgoedprofessionals
• Professioneel en correct advies verlenen op maat van de klant
• Uitvoeren van een vakkundige en berekende waardebepaling (eventueel na opleiding) en afsluiten van nieuwe verkoopopdrachten
• Begeleiden van pandbezoeken met kandidaaat-kopers en deskundige bemiddeling met de verkopers tot aan de verkoop
• Nauwe samenwerking met de administratieve backoffice en de rest van het team.

Verloning?
Aantrekkelijke basisverloning met extra(-legale) voordelen in functie van behaalde objectieven en het profiel van de sollicitant. Sociaal statuut is bespreekbaar (in dienstverband of zelfstandig mét BIV-nr.)

Interesse?
Graag ontvangen wij van jou een creatieve en gemotiveerde sollicitatiebrief mét C.V. en recente foto via mail naar [email protected]

Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van ons salesteam?