LUXE nieuw appartement 153 m2 - gelijkvloers 0.2

Gelijkvloers app. voor € 449.178

Meylandtlaan 124/0.2, 3550 Heusden-Zolder
Ref: spir368470
2 slaapkamers
153m2 woonopp.
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Dit exclusieve nieuwbouwappartement (0.2) biedt een woonoppervlakte van maar liefst 153 m2, evenals een royaal groot privé-terras van 53 m2 en aansluitende privatieve tuin, die beide gelegen zijn aan de rustige achterzijde van deze residentie.Hetzij in totaal dus méér dan 200 m2 luxueus en exclusief woongenot met prachtig en weids groenuitzicht!

De ruime woonkamer met open keuken (maar liefst 66 m2!) combineert verder een exclusief wooncomfort met uiterste gezelligheid en véél lichtinval aan de achterzijde. De berging is annex aan de keuken en dus zeer praktisch in gebruik.

Volgens de huidige indelingsplannen beschikt het appartement over twee slaapkamers met mogelijkheid tot 2 badkamers : thans aan de voorzijde bevindt zich namelijk grote extra-ruimte die kan dienst doen als slaapkamer met badkamer of als werk-/kantoor- of hobbyruimte met een opp. van 41 m2. Tenslotte kan je nog rekenen op een gerieflijke, volledig geïnstalleerde badkamer met 'ommuurd' toilet met schuifdeur, alsook een apart gastentoilet.

Dit gelijkvloers appartement kan dus deels (of zelfs geheel mits bestemmingswijziging!) bestemd worden als praktijk-/bureel- of kantoorruimte met een rechtstreekse en afzonderlijke toegang via de voorzijde!
Thans is de binneninrichting en afwerking ervan in volle uitvoering : het wordt bevloerd met grote, kwaliteitstegels en uitgerust met een super-geïnstalleerde hoogstaande keuken- en sanitaire installatie, die alle de gebruikelijke standaardbudgetten voor nieuwbouw ruim overtreffen!

Residentie Carbon is thans in volle afwerking en is opgetrokken in een eigentijds kleurencontrast en met uitzonderlijk grote terrassen aan de achterzijde. Hierdoor is rust en privacy voor de bewoners gegarandeerd!
Een open terras van maar liefst 53 m2 sluit mooi aan bij de ruime privatieve achter- én zijtuin!

Achter het woonproject bevindt zich nog een ruim, rustig gelegen grondperceel : dit zal bestemd worden als achterliggende tuin en kan geheel of deels mee , hetzij deels voor het exclusief genot van de nieuwe eigenaars-bewoners van dit appartement 0.2 en/of deels als gemeenschappelijke achtertuin voor alle mede-bewoners!

Een lift geschikt voor 6 personen brengt de bewoners en bezoekers van de autostandplaatsen en bergings in de kelderverdieping tot aan hun appartement.

Bij dit appartement hoort minimaal 1 ondergrondse parkeerplaats en 1 kelderberging, maar er kunnen nog minimaal 2 autostandplaatsen bij aangekocht worden. - beide niet in de prijs inbegrepen. Het gelijkvloerse appartement biedt de mogelijkheid tot rechtstreekse toegang via de praktijk/kantoorruimte naar een ruime ondergrondse archief- of extra werkruimte.

Alle appartementen worden thermisch geïsoleerd minimaal naar de huidige normen (K40 – E40). Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in gecoate aluminium met thermische onderbreking.

Er is gasaansluiting in de residentie, doch de verwarming en energie voor dit luxe appartement wordt geleverd door een individueel warmtepomp-systeem (H2O-H2O), aangevuld met aangepaste zonneboiler. Zoals alle andere is ook dit appartement volledig uitgerust met vloerverwarming, zelfs de rechtstreeks aansluitende werk-/kantoorruimte op kelderniveau!
Verluchting gebeurt dmv ventilatiesysteem type D.

Tenslotte beschikt de koper over een eigen keuzemogelijkheid voor wat betreft de verdere binnenafwerking. Er werden aanzienlijke budgetten geïnvesteerd voor vloeren, deuren, badkamer en keuken : deze verzekeren alleszins een interieur met een stijlvolle en luxueuze afwerkingsgraad.

EXTRA TROEVEN:
+ Moderne, tijdloze uitstraling van het nieuwbouwproject
+ Zeer stijlvolle en kwaliteitsvolle architectuur
+ Goed bereikbare en gunstige ligging
+ Uitzonderlijk grote woon- en leefoppervlakte : méér dan 200 m2 incl. terras!
+ Uiterst luxueuze en kwalitatieve binnenafwerking en inrichting die de standaardnorm bij nieuwbouw ver overtreft!
+ Zéér energiezuinig en uitgerust met kwaliteitsvolle warmtepomp, zonneboiler en vloerverwarming
+ Ruim en rustig gelegen terras én private achter- en zijtuin
+ Gebruik van extra-tuin op achterliggend grondperceel (bv. speelweide voor (klein-)kinderen - familiefeesten - BBQ - exclusief of deels voor het genot van alle bewoners!
+ Uitstekende PRIJS/KWALITEIT-verhouding!

Voor meer informatie kan u steeds een vrijblijvende afspraak met ons maken: 011 53 35 53, [email protected]

Badkamer 1 7.2 m²
Berging 41.23 m²
Inkomhal 9.45 m²
Slaapkamer 1 15.19 m²
Slaapkamer 2 41.23 m²
Wc1 1.52 m²
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Gemengd woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Beschrijving verwarming Vloerverwarming over het gehele appartement, inclusief de ondergelegen hobby-, kantoor of bergruimte! Aardgas is aanwezig, doch verwarming via warmtepomp-installatie met zonneboiler!
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Zonneboiler ja
Warmtepomp ja
Bevloering Grote, stijlvolle kwaliteitstegels
Schrijnwerk buiten Aluminium
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Beglazing is geluidswerend, zodat er binnen in het appartement aan de straatzijde geheel géén geluidsoverlast is van het doorgaand verkeer.
Parlofoon ja
Videofoon ja
Bijkeuken ja
Distributie ja
Dressing ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Type elektriciteitsmeter Slimme meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs constructie € 449.178,00
Aankoop excl. kosten € 449.178,00
BTW constructie aan 6% € 26.950,68
Totale aankoopprijs € 476.128,68
Vrij op bij oplevering
Tuin aanwezig ja
Orientatie tuin ZO
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Afstand tot winkels 25 m
Fietsenberging ja
Bebouwing open
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 153 m²
Type dak Plat dak
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt