Residentie De Molens

Kanaalstraat 32, 3945 Ham
RESIDENTIE 'DE MOLENS' is een stijlvol en eigentijds nieuwbouw-project, dat ruimte biedt aan 13 luxueuze appartementen, voorzien van ruime terrassen en tuinen (gelijkvloers).
Deze woongelegenheden zijn uitstekend gelegen tegen het centrum van Kwaadmechelen-Ham op wandelafstand van scholen en winkels. Gelegen tussen Lummen en Geel, op slechts 2 km van de E313, biedt dit woonproject tevens een ideale uitvalsbasis voor het woon-/werkverkeer van zijn toekomstige bewoners.
Alle appartementen alsook de ondergrondse garages zijn bereikbaar via lift of trappenhal.
Verder is de residentie uitgerust met een kelderverdieping, voorzien van ondergrondse parkings/garages en bergings en een aantal privatieve buitenparkings.
Residentie "De Molens" is tevens ontworpen met de nodige aandacht voor de omgeving. Het gebouw wordt opgetrokken in subtiele kleuren en in harmonie met de omgeving. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras aan de voor- en achterzijde met achter aansluitend kleine privatieve tuintjes.
De appartementen worden verkocht compleet met binnenafwerking : vloeren in alle ruimten, ingerichte keuken met inbouwtoestellen, ingerichte badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en muurbetegeling, terrassen voorzien van dikke glazen ballustrades.

EXTRA TROEVEN:
- Moderne, tijdloze uitstraling van het gebouw
- Centrale ligging en toch groene omgeving aan de achterzijde
- Goede bereikbaarheid qua woon-/werkverkeer
- Vloerverwarming is overal aanwezig (boven standaard)
- Energiezuinig in verbruik en smaakvol en duurzaam in materialen
- Ecologisch : mogelijkheid om regenwater te gebruiken voor toiletspoeling en wasmachine.
- Uitstekende PRIJS/KWALITEIT verhouding!
RESIDENTIE 'DE MOLENS' is een stijlvol en eigentijds nieuwbouw-project, dat ruimte biedt aan 13 luxueuze appartementen, voorzien van ruime terrassen en tuinen (gelijkvloers). Deze woongelegenheden zijn uitstekend gelegen tegen het centrum van Kwaadmechelen-Ham op wandelafstand van scholen en winkels. Gelegen tussen Lummen en Geel, op slechts 2 km van de E313, biedt dit woonproject tevens een ideale uitvalsbasis voor het woon-/werkverkeer van zijn toekomstige bewoners. Alle appartementen alsook de ondergrondse garages zijn bereikbaar via lift of trappenhal. Verder is de residentie uitgerust met een kelderverdieping, voorzien van ondergrondse parkings/garages en bergings en een aantal privatieve buitenparkings. Residentie "De Molens" is tevens ontworpen met de nodige aandacht voor de omgeving. Het gebouw wordt opgetrokken in subtiele kleuren en in harmonie met de omgeving. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras aan de voor- en achterzijde met achter aansluitend kleine privatieve tuintjes. De appartementen worden verkocht compleet met binnenafwerking : vloeren in alle ruimten, ingerichte keuken met inbouwtoestellen, ingerichte badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en muurbetegeling, terrassen voorzien van dikke glazen ballustrades. EXTRA TROEVEN: - Moderne, tijdloze uitstraling van het gebouw - Centrale ligging en toch groene omgeving aan de achterzijde - Goede bereikbaarheid qua woon-/werkverkeer - Vloerverwarming is overal aanwezig (boven standaard) - Energiezuinig in verbruik en smaakvol en duurzaam in materialen - Ecologisch : mogelijkheid om regenwater te gebruiken voor toiletspoeling en wasmachine. - Uitstekende PRIJS/KWALITEIT verhouding!

Indeling

Gelijkvloers

Unit Type Prijs Slaapkamer(s) Oppervlakte  
Unit A 0.1 Type Gelijkvloers app. Verkocht Verkocht slaapkamer(s) 2
Woonopp. 79 m²

Verdieping 1

Unit Type Prijs Slaapkamer(s) Oppervlakte  
Unit A 1.1 Type Appartement Verkocht Verkocht slaapkamer(s) 2
Woonopp. 79 m²
Unit A 1.2 Type Appartement Verkocht Verkocht slaapkamer(s) 2
Woonopp. 77,36 m²
Unit A 1.3 Type Appartement Verkocht Verkocht slaapkamer(s) 2
Woonopp. 78,87 m²

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.