WAT IS ANDERS THUISKOMEN BIJ ALTERIMMO?

Bij ons kan je letterlijk en figuurlijk ANDERS THUISKOMEN!

Wens je een eigendom te verkopen of aan te kopen? Zoek je daarbij professionele en degelijke begeleiding van vastgoedexperts die van alle vastgoedmarkten thuis zijn? Wij nemen graag de tijd om naar je verhaal te luisteren en samen met jou een persoonlijke dienstverlening op maat uit te werken.

Wij zijn géén gewone vastgoedmakelaars, maar zuivere 'matchmakers' tussen de koper en het pand! Daarom hebben wij in 2010 reeds een voormalige woonloft op het oude mijnterrein van Zolder heringericht tot onze thuisbasis: zo kan elke bezoeker bij ons alvast een beetje ‘thuiskomen'.

Steeds welkom bij ons met of zonder afspraak : de koffie  staat alvast klaar!

Met méér dan 20 jaar vastgoedexpertise, 30 jaar juridische expertise in vastgoed en 40 jaar professionele ervaring in de financiering ervan zetten wij dagelijks alle professionele en menselijke middelen in om de juiste 'match' te bereiken en gaan wij voluit voor onze sleutelwoorden: 'maatwerk en matchmaking'.

Provincie Limburg is onze thuisbasis met voornamelijk de focus op Midden- en West-Limburg.

Verkoop van vastgoed is onze passie ... al méér dan 20 jaar lang!

 

Volg ons op social media:

 

IN DE KIJKER

SOCIAL MEDIA

NIEUWS & INFO

04-04-2020
Anders Thuiskomen blijft nog even Anders Thuisblijven
Anders Thuiskomen wordt vooral Anders Thuisblijven. Zoals bijna alle sectoren wordt ook de gehele vastgoedsector getroffen door het Corona-drama. Als vastgoedprofessional ontsnappen wij dus ook niet aan de verstrengde noodmaatregelen van onze regering in de strijd tegen het Corona-virus
16-07-2019
Belg heeft nog tweede baksteen in de maag!
Steeds meer en steeds jongere Belgen kopen een tweede verblijf! De Belg sluit ook steeds meer leningen af voor een tweede verblijf, en het ontleende bedrag wordt steeds groter. Vorig jaar leenden we gemiddeld 199.500 euro, tegenover 155.000 euro in 2016, zo blijkt uit cijfers van BNP Paribas Fortis.
02-10-2018
Alterimmo vertegenwoordigt het mooie Limburg in Huizenjagers
GROOT NIEUWS ... Na vier maanden geheimhoudingsplicht zijn we heel blij te mogen vertellen dat Alterimmo dit tv-seizoen geselecteerd werd door productiehuis Zodiak om de woningen uit ons mooie Limburg te vertegenwoordigen. Benieuwd? Zeker kijken telkens om 19u45' op tv-zender VIER