Nieuwbouwprojecten

Alterimmo beschikt over een jarenlange staat van dienst en hands-on-ervaring in de commercialisering van nieuwbouwprojecten in Limburg.

We bieden je een totaalbegeleiding aan: van bij het opzetten tot aan de volledige verkoop van je nieuwbouwproject.

Van nieuwbouwmarketing tot kijkdagen

We zorgen ervoor dat je project optimaal en gericht op de juiste doelgroep in de markt wordt gezet via een doordachte marketingcampagne. Voor de commercialisering van je project en verkoop 'op plan' werken we een publiciteitsplan uit en kunnen we je bijstaan in de opmaak van 3D-simulaties en 3D-tours, verkoopsplannen, verkoopsbrochures, verkooplastenboeken, werfzeilen en projectpresentaties, alsook bij de organisatie van kijkdagen en infoavonden.

We informeren zoekende klanten over je project en zorgen voor goed georganiseerde bezoeken. Bovendien kunnen kopers bij ons rekenen op uitgebreide informatie over de aankoop van nieuwbouw en 'op plan', al dan niet onder Wet Breyne, en een aangepaste all-round begeleiding.

Onze sales-ervaring wordt aangevuld met de nodige juridische en financiële know-how bij de afhandeling van de verkoopdossiers.

Zo nemen we de marketing en commercialisering voor onze rekening, zodat je je voor 100% kan concentreren op andere taken bij het realiseren van je vastgoedproject.

Projectsite met potentieel?

Als projectontwikkelaar kan je genieten van onze uitgebreide en actuele marktkennis rond de evaluatie en verkoopbaarheid van vastgoedprojecten vanaf de studiefase. Heb je zelf een interessante projectsite voor ogen of heb je een projectgrond in eigendom en zoek je een betrouwbare en ervaren immopartner, contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek: 0496/68 75 44 of [email protected].

CONTACT