Gelijkvloers app.

Adres op aanvraag
Dit exclusieve nieuwbouwappartement (0.2) biedt een woonoppervlakte van maar liefst 153 m2, evenals een royaal groot privé-terras van 53 m2 met ruime privatieve tuin, die beide gelegen zijn aan de rustige achterzijde van deze residentie. Het betreft in totaal dus méér dan 200 m2 luxueus en exclusief woongenot met een prachtig en weids groenuitzicht!
Dit tevens in de onmiddellijke nabijheid van winkels, openbaar vervoer en de grote verbindingswegen in Midden-Limburg.

Deze 'exclusieve woonparel' wordt thans ingericht en afgewerkt met de meest kwalitatieve inrichtingsmaterialen en infrastructuur, is uitgerust met vloerverwarming overal en met een degelijke lucht/water-warmtepomp.

De ruime woonkamer met open keuken (maar liefst 66 m2!) combineert verder het exclusieve wooncomfort met uiterste gezelligheid en véél lichtinval aan de achterzijde. De berging is annex aan de keuken en dus zeer praktisch in gebruik.

Volgens de huidige indelingsplannen beschikt het appartement over twee slaapkamers met mogelijkheid tot 2 badkamers : thans aan de voorzijde bevindt zich namelijk grote extra-ruimte die kan dienst doen als slaapkamer met badkamer of als werk-/kantoor- of hobbyruimte met een opp. van 41 m2. Tenslotte kan je nog rekenen op een gerieflijke, volledig geïnstalleerde badkamer met 'ommuurd' toilet met schuifdeur, alsook een apart gastentoilet.

Dit gelijkvloers appartement kan dus deels (of zelfs geheel mits bestemmingswijziging!) bestemd worden als praktijk-/bureel- of kantoorruimte met een rechtstreekse en afzonderlijke toegang via de voorzijde!
Thans is de binneninrichting en afwerking ervan in volle uitvoering : het wordt bevloerd met grote, kwaliteitstegels en uitgerust met een super-geïnstalleerde hoogstaande keuken- en sanitaire installatie, die alle de gebruikelijke standaardbudgetten voor nieuwbouw ruim overtreffen!

Residentie Carbon is thans in volle binnenafwerking en is opgetrokken in een eigentijds kleurencontrast en met uitzonderlijk grote terrassen aan de achterzijde. Hierdoor is rust en privacy voor de bewoners gegarandeerd!
Een open terras van maar liefst 53 m2 sluit mooi aan bij de ruime privatieve achter- én zijtuin!

Achter het woonproject bevindt zich nog een ruim, rustig gelegen grondperceel : dit zal bestemd worden als achterliggende tuin en kan geheel of deels mee , hetzij deels voor het exclusief genot van de nieuwe eigenaars-bewoners van dit appartement 0.2 en/of deels als gemeenschappelijke achtertuin voor alle mede-bewoners!

Een lift geschikt voor 6 personen brengt de bewoners en bezoekers van de autostandplaatsen en bergingen in de kelderverdieping tot aan hun appartement.

Bij dit appartement hoort minimaal 1 ondergrondse parkeerplaats en 1 kelderberging, maar er kunnen nog minimaal 2 autostandplaatsen bij aangekocht worden. - beide niet in de prijs inbegrepen. Het gelijkvloerse appartement biedt de mogelijkheid tot rechtstreekse toegang via de praktijk/kantoorruimte naar een ruime ondergrondse archief- of extra werkruimte.

Alle appartementen worden thermisch geïsoleerd minimaal naar de huidige normen (K40 – E40). Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in gecoate aluminium met thermische onderbreking.

Er is gasaansluiting in de residentie, doch de verwarming en energie voor dit luxe appartement wordt geleverd door een individueel warmtepomp-systeem (H2O-H2O), aangevuld met aangepaste zonneboiler. Zoals alle andere is ook dit appartement volledig uitgerust met vloerverwarming, zelfs de rechtstreeks aansluitende werk-/kantoorruimte op kelderniveau!
Verluchting gebeurt dmv ventilatiesysteem type D.

Tenslotte beschikt de koper over een eigen keuzemogelijkheid voor wat De verdere binnenafwerking is thans in volle uitvoering, zodat de keuzemogelijkheid voor de koper qua materialen en interieurinrichting afhankelijk is van de verdere vordering van de binnenafwerking. Er worden aanzienlijke budgetten geïnvesteerd voor vloeren, deuren, badkamer en keuken : deze verzekeren alleszins een interieur met een stijlvolle en luxueuze afwerkingsgraad en maximaal practisch leefcomfort.

EXTRA TROEVEN:
+ Moderne, tijdloze uitstraling van het nieuwbouwproject
+ Zeer stijlvolle en kwaliteitsvolle architectuur
+ Goed bereikbare en gunstige ligging
+ Uitzonderlijk grote woon- en leefoppervlakte : méér dan 200 m2 inclusief terras!
+ Het aanbod van een dergelijke groot nieuwbouw-appartement (gelijkvloers + groot terras) is zeldzaam in deze regio en zéker aan een realistische koopprijs!
+ Uiterst luxueuze en kwalitatieve binnenafwerking en inrichting die de standaardnorm bij nieuwbouw ver overtreft!
+ Zéér energiezuinig en uitgerust met kwaliteitsvolle warmtepomp, zonneboiler en vloerverwarming
+ Ruim en rustig gelegen terras én private achter- en zijtuin
+ Gebruik van extra-tuin op achterliggend grondperceel (bv. speelweide voor (klein-)kinderen - familiefeesten - BBQ - exclusief of deels voor het genot van alle bewoners!
+ Goede PRIJS/KWALITEIT-verhouding!

Voor meer informatie kan u steeds een vrijblijvende afspraak met ons maken: 011 53 35 53, [email protected].
2 slaapkamer(s)
1 badkamer
Bouwjaar: 2021

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Extra Profiel
E-mail

Bebouwing

Bouwjaar
2021
Bebouwing
Open
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
bij oplevering
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Lift
Ja

Comfort

Beglazing
Dubbele
Bevloering
Grote, stijlvolle kwaliteitstegels
Dak
Plat dak
Elektriciteit
individuele meter; Dag- en nachtmeter
Raamwerk
Aluminium
Beglazing is geluidswerend, zodat er binnen in het appartement aan de straatzijde geheel géén geluidsoverlast is van het doorgaand verkeer.
Aardgas
Ja
Distributie
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Parlofoon
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja
Videofoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonneboiler
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
153 m²

Indeling

Gelijkvloers

Fietsenberging
Inkomhal
9,45 m²
Badkamer
7,2 m²
Ingericht
Toilet
1,52 m²
Berging
41,23 m²
Slaapkamer
15,19 m²
Slaapkamer
41,23 m²
Dressing
Tuin
Volledig aangelegd
Bijkeuken

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Gemengd woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.