Kantoorruimte

Marktplein 7, 3550 Heusden-Zolder
Stap binnen in een wereld van zakelijke mogelijkheden en succes op een van de meest prestigieuze locaties in Heusden-Zolder : deze kantoorruimte van ca. 22 m2 draagt de naam "HAWIJ" en is centraal gelegen op het gelijkvloers in een prachtig gerenoveerd mijn-gebouw op het Marktplein van de oude mijnsite van Zolder. Brasserie "Lavandi" als entrée en tegenover deze kantoorruimte om je zakenrelaties extra te verwelkomen!
Het kantoor "Hawij" meet ca. 6,4 x 3,5 m en biedt een rustige omgeving voor jouw onderneming, of je bedrijf nu een gevestigde waarde is of je een stimulerende omgeving zoekt voor een 'start-up' te midden van andere dynamische kantoren!

De vermelde huurprijs is INCLUSIEF ALLE NUTSVOORZIENINGEN, zoals CV, electriciteit, water, enz.!!

Verder is er tijdens de kantooruren ook permanentie - minstens telefonisch - aan de algemene inkomhal, met parlofoon, camera en automatisch opengaande deuren, en het gebruik van de sanitaire voorzieningen op het gelijkvloers in het gebouw!
Als huurder van een kantoor/bedrijfsruimte in dit monumentale gebouw geniet je bovendien van 10% korting in Brasserie Lavandi (tussen 12h-14h), dus dat is extra meegenomen voor de lunches en eventuele verwelkoming van je zakenrelaties!
Je beschikt over méér dan voldoende parkeergelegenheid aan het Marktplein van de mijnsite, en met winkels, restaurants en alle andere voorzieningen in de onmiddellijke buurt.
Ruim, licht en authentiek het biedt de perfecte setting om gemotiveerd te werken, te vergaderen en te innoveren. Met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik, zowel binnen als buiten het gebouw, heb je alles wat je nodig hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.
Het "Hawij"-kantoor heeft niet alleen een fantastische locatie, maar ook een stijlvolle uitstraling die indruk zal maken op jouw klanten en partners. Het is de plek waar ideeën tot leven komen en waar zakelijke kansen worden gecreëerd.

Huur al dan niet met bestaand meubilair - onderling bespreekbaar.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Alterimmo Kantoor
E-mail

Bebouwing

Algemene staat
Goede staat
Bemeubeld
Ja

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet van toepassing

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.